13 Ocak 2010 Çarşamba

Ver bi Sarı Kırımızı bilet


SARI KIRMIZI ŞEYLER Galatasaray - Gaziantepspor maçına bilet veriyor!

Merhaba sevgili SARI KIRMIZI aşığı,

http://sarikirmiziseyler.blogspot.com adresinde ikamet eden SARI KIRMIZI ŞEYLER Blog, http://www.gsbilyoner.com adresinde ikamet eden GSBilyoner'in katkılarıyla bir süre boyunca herkese Galatasaray'ın maçlarına davetiye verecek.

Ama ilk bilet SARI KIRMIZI ŞEYLER okuyucularına :) SARI KIRMIZI ŞEYLER'e sizden gelen fotoğrafların 100'ü bulması şerefine 100 fotoğrafı atan bu SARI KIRMIZI EMEKÇİLER için bir yarışma yapıyorum: GSBilyoner Sponsorluğunda SARI KIRMIZI 100 FOTOĞRAF Yarışması

YARIŞMA BAŞLASIN......


---Ne Yapacağız?---

1) Öncelikle şu anda içinde bulunduğunuz evet sayfasına Katılıyorum(Attending) ya da Belki Katılabilirim(May Be Attending) diyerek katılıyoruz hemen sağınızdaki menuden. Ben denedim bunu yapmadan olmayacak bu yarışma...

2) Tüm listemizi bu sayfaya davet ediyoruz! ( hehe şaka lan etmiyoruz. Etme boşver :)

3) Hemen aşağıda bir fotoğraf albümü göreceksin. Fotoğraflara inceden bir giriş yapıyorsun.

4) Beğendiğin ya da beğenmesen de kazanmasını istediğin fotoğrafların altına " +1 " şeklinde bir yorum bırakıyorsun. Bak, "budur!" "süpeeeeeaar!!" gibi yorumları kabul etmeyeceğim. Tamam onları da yapabilirsin. Ama oy olarak "+1"i kabul ediyorum. Sayılacak olanlar o yorumlar.

5) Birden fazla fotoğrafa +1 koyabilirsiniz. Ama bir fotoğrafa birden fazla koyamazsınız. He koyarsınız da, ben saymam ki. Ben hemen kullandım bile oy hakkımı. Birden çok fotoya hem de.

6) Yapmanız gereken bu kadar!


---Ne Kazanacaktık Ben Unuttum????---

24 Ocak 2010 tarihinde oynanacak Galatasaray - Gaziantepspor maçına çift kişilik davetiye kazanıyorsun seni şanslı şey.

---Ben SARI KIRMIZI ŞEYLER'E Hiç Foto Göndermedim Oy Versem Ne Olur Kazanan Onlar?---

Hemen anlatayım sevgili potansiyel okuyucum,

Bu yarışmaya katılıp oy verirsen, SARI KIRMIZI ŞEYLER bilet vermeye devam edecek. Bundan sonraki haftaları düşünerek ve SARI KIRMIZI ŞEYLER'e gönderilen bu 100 foto sahiplerine bir iyilik yapmayı düşünerek yarışmaya katılabilirsin. Katılım artarsa bilet vermeye devam edebiliriz. Hem bunun Atletico Madrid maçı vaaar, Fenerbahçe maçı vaaaar. Di mi? ;)


Haydi bakalım, +1'leri görelim! :)

1 yorum:

  1. Ooo şahaneymiş. O blogun sahibi de çok yakışıklı tanıştım ben. Kız olsam verirdim. Kız olanlar bir düşünsün =)

    YanıtlaSil